Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam. Dzisiaj chciałbym odpowiedzieć na wątek ,,tak umiera serwer 2 wojny światowej".
Razem z Młody ustaliliśmy dlaczego upadł otóż młody podał mi kilka ważnych informacji które wiedziała tylko Administracja dlatego zapraszam na:
Zacznijmy od miejsca 10. Przypomnę że powody zostały ułożone od najmniej do najbardziej przyczyniających się.
10. Wyjebane nieco na serwer.
- Nie ukrywajmy ale każdemu po pewnym czasie znudziło by się to czego tak naprawdę nie chciał robić.
I tak swoją drogą WW2 to już przejedzony temat rly.
9. Dostawanie ciągle po dupie.
- Dostawanie po dupie w znaczeniu frakcja młodego. Tnz. Coraz to gorsze osoby z gorszym ogarnięciem tkzw. (randomy) zaczęto werbować co przyczyniło się do upadku frakcji...
8. Tworzenie ciągle nowych frakcji przez Lotosa.
- Lotos użytkownik i dowódca dawnej frakcji Luftwafe zwane (waflami) tworzył to coraz więcej frakcji co nie miało zbyt dobrego wpływu na młodego.
7. Ulepszenie 1stID w taki sposób, że potem i tak zostało na zero.
- Chodzi o ulepszanie coraz większe ilości pojazdów np. SWAT którego plugin pozwalał na strzelanie jak z rhino. Jednak pomysł nie wyszedł więc podjęto że rhino został znefrowany i tak dalej i tak dalej. Tak zwany Wyścig zbrojeń.
6. Odejście Młodego z 1stID co spowodało maksymalne wkurwienie Wonsza i tym samym usunięcie WW2.
- Niestety ten fakt wydaje się nieco prawdomówny ale i jednak trochę nie. Zacznijmy od tego. Coraz to liczniejsze przegrane bitwy na koncie młodego i jego frakcji spowodowały nerwice u Dowódcy co tym samym przyczyniło się do odejścia Młodego. Jednak nie tylko frakcja na tym ucierpiała a także, Snake który dostał wkurwku po jego odejściu.
5. Nie zbalansowanie broni i faworyzacja W-SS przez Snake'a.
- Nie zbalansowanie broni. To to największa spinka graczy która towarzyszy im od bardzo bardzo długiego czasu. I właśnie takie miejsce miało na serwerze WW2 kiedy to W-SS miało lepsze bronie niż sama frakcja Amerykanów, nieco dziwne czyż nie ?
A także wywyższanie frakcji W-SS nad innymi że jest najlepsza na serwerze, właśnie ten fakt spowodował likwidacje serwera...
4. Ciągle wkurwiony Snake wobec Młodego.
- Niestety to sprawa Administratorów my gracze możemy się tylko domyślać o co tak naprawdę poszło. Czyżby podmianki ? Nieznbalanzowanie ? A może prywatne sprawy?
3. Ten fakt nie odbiega daleko od poprzedniego tak samo gracze serwera mogą się tylko domyślać czy młody miał wywalone na serwer ? A może go gracze denerwowali nie wiadomo...
2. Krzyk i zjebana atmosfera na serwie.
-Niestety ale takie zachowanie jest najgorsze co może spotkać serwer. Myślę że każdy może przyznać iż sam miał dosyć takich zachowań i tej nie miłej atmosfery czyż nie ?
1. Zjebane randomy oraz bez sensowne wojny.
- Randomy każdy użytkownik wie co to i na na pewno miał do czynienia chociaż raz z taką osobą. Nie inaczej było w bazach frakcji czy także na polu bitwy pomiędzy 2 frakcjami kiedy to randomy dochodziły do strony nijakiej i rozpierdalały wszystkich hunterem czy też hydrą. Jeszcze jednym faktem były BEZSENSOWNE BITWY, bezsensowne mam na myśli wojny o nic tak po prostu z dupy wzięte najczęściej powstawały przez pokłócenie się 2 graczy z innych frakcji i miały miejsce na spawnie. A nie muszę tłumaczyć co się stanie jeśli weźmie się 50 rhino i będzie strzelało w spawn...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bardzo dziękuje za uwagę, mówił Naczelny Batman Venski.
Weź się kurwa zabij. WW2 było tysiąc razy lepsze niż obecny serwer. Powód? Teraz kurwa ten serwer to jedno, wielkie gówno na którym można robić jedynie zjebane RP i strzelać do siebie nawzajem. Na WW2 codziennie, co kilka godzin była jakaś zadyma A tutaj? Strzelanie do randomów, strzelanie do randomów, strzelanie do randomów i jeszcze strzelanie do randomów. Jaki to ma kurwa sens? Zastanawiam się nad tym kurwa bo żal mi trochę tracić czas na taki syf, na którym nawet nie ma co robić. Po co te tworzenie frakcji, treningi czy przydzielanie do wojsk skoro średnio na PRZECIĘTNĄ frakcję (Przykład: USA) przypada mniej niż sześć osób...? Po co to wszystko? Równie dobrze można zablokować strzelanie z broni i stworzyć serwer wyłącznie do RP. Na to samo wyjdzie. Poza tym, Venski, pierdolisz bez sensu w tym artykule. Skąd wiesz dlaczego serwer upadł? Jesteś tylko graczem, wiesz tyle co Polacy o Katyniu do 1990 roku. Żal mi takich artykułów, pisanych po to by wybić się od dna bycia randomem i nikim. Ten serwer to syf i tyle, roboty jest tutaj mało i ciut mniej... Na odpowiedź "Co ja mam tutaj robić?" nawet nikt nie odpowie, bo po co? Tak więc, albo wpadniemy na coś kreatywnego albo wszyscy gracze pójdą na PSGW (co już się dzieje swoją drogą) lub zwyczajnie wrócimy do korzeni czyli pusty serwer. Bo co z tego, że mamy podmianki, skrypty, mapę skoro nic się kurwa na serwerze nie dzieje? Nie opłaca się nawet reklamy robić, bo już na pierwszy rzut oka wyszłoby, że to wszystko ustawiane... Takie pytanie. Skoro są już takie serwery to po co wpierdalać się z trzecim o tej samej tematyce...? Albo coś się zmieni albo zwyczajnie przestanę pracować dla dobra serwera gdyż zwyczajnie nie będzie mieć to sensu. Po chuj w ogóle te zjebane do bólu podania o frakcje? Po chuj jebany Zarząd Frakcji? Po chuj ta CAŁA, ZJECHANA DO BÓLU TEMATYKA WSPÓŁCZESNEJ WOJNY? Dlaczego ten serwer nie jest czymś kreatywnym? Dlaczego wałkujemy oklepany temat? Ja wiem dlaczego. Bo to serwer Młodego.
No to,zawsze można utworzyć nowe MW np. teraz okazja do tego sprzyja kek.
Ale ja tylko przedstawiłem fakty które MŁODY NAPISAŁ MI NA PRIV
TAKŻE TEN TEGO NO.
Strony: 1