Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
•Nick w grze: \/enski
•Staż w MTA: Wydaje mi się że więcej niż 4 lata
•Nazwa danej frakcji: (Pełna, wraz z przetłumaczeniem.):Bundesgrenzschutz (Federalna Straż Graniczna)
•Opis danej frakcji:
Nieudana próba odbicia żydowskich zakładników z rąk palestyńskich terrorystów podczas igrzysk olimpijskich w Monachium w 1972 r. była bezpośrednią przyczyną powołania w strukturach niemieckiej Straży Granicznej (BundesGrenschutz) jednostki antyterrorystycznej. Tworzenie jednostki powierzono doświadczonemu funkcjonariuszowi BundesGrenschutz Ulrichowi Wegenerowi. Oficjalna data powstania jednostki to 17 kwietnia 1973. Obecnie, po reformie Straży Granicznej, jednostka funkcjonuje w ramach niemieckiej policji federalnej Bundespolizei, jednak zachowano nazwę GSG 9 w uznaniu jej zasług. Organizacja formacji była wzorowana na brytyjskim SAS oraz izraelskiej Sayeret Matkal.GSG 9 stacjonuje w Sankt Augustin pod Bonn. W skład jednostki wchodzą 3 grupy bojowe oraz zespoły wsparcia (dowództwo i sztab, zabezpieczenia technicznego, szkolenia, dokumentacji, operacyjny). Każda z grup bojowych, oprócz podstawowego profilu szkolenia wyznaczonego dla całej jednostki, posiada dodatkowe specjalizacje.
Pierwsza grupa bojowa przeznaczona jest dodatkowo do lądowych operacji antyterrorystycznych. Zadania te mogą obejmować operacje ratowania zakładników, porwania, terroryzm i wymuszenia. Grupa może również być użyta do zabezpieczania miejsc, neutralizacji celów. Liczbę szacuje się na 100 osób.
Druga grupa bojowa jest odpowiedzialna za operacje w środowisku wodnym, na przykład porwania statków lub platform wiertniczych. Grupa posiada około 100 osób.
Trzecia grupa bojowa jest przeznaczona do operacji z powietrza, specjalizuje się w operacjach przeprowadzanych z wykorzystaniem technik spadochronowych, śmigłowców. Grupa liczy około 50 członków.
Oprócz zespołów bojowych w skład jednostki wchodzą zespoły wspierające, których zadania koncentrują się wokół zabezpieczenia logistycznego działań jednostki, w zakresie wyposażenia i uzbrojenia. W ich skład wchodzą np. technicy EOD, odpowiedzialni za wypracowywanie technik związanych z torowaniem wejść oraz wykorzystanie i neutralizację materiałów wybuchowych, zapewnieniem bezpiecznej komunikacji, szkolenia i rekrutacji. Struktura GSG 9, tak jak innych jednostek specjalnych, ewoluuje i jest dostosowywana do nowych wyzwań.
•Czy będziesz regularnie odwiedzał forum oraz serwer?: W końcu to ja. Tzn. tak
•Kontakt z H@ serwera: Tak
•Ewentualne podmianki: Mam link do skinów także po zatwierdzeniu frakcji podam administratorowi.
Ostatnio edytowany przez Venski (2016-04-30 14:55:08)
Na tak
Na NIE. Za dużo frakcji.
Szybkie fury, niezłe laski, a venski krzyczy PODPASKI ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za dużo ? ARE już nie istnieje także spokojnie można dodać jeszcze jedną.
Ostatnio edytowany przez Venski (2016-04-30 17:31:20)
Na tak! Polecam Venskiego! mądry człowiek.
Niet
Mógłbym oddać głos na tak, ale masowy przyrost naturalny frakcji na serwerze faktycznie jest bardzo wysoki.
Dlatego możecie przyjąć moją a inne wyjebać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przyda się wyjebać frakcje od weexa po chuja robi tam
Podanie odrzucone bo serwera ni ma lol
YYY bardzo szkoda i przykro mi
moderatorze.
Akceptejszyn
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 866.5 kB (Maksimum: 1.05 MB) ]