Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Z racji takiej iż od unbana nie upłynęło nawet 24 godziny a dostałem kolejnego chciałbym ZNÓW KURWA dowiedzieć się z jakiej racji go dostałem
-Ale czego chcesz się dowiedzieć skoro jesteś typowym debilem kurwa?
Właśnie tego że przy banie nie było napisanego powodu:
Jeśli by ktoś się czepiał że:
TO proszę mi pokazać co nie tak zrobiłem...
xd
Nie wiem wiesz co , zabij się tak będzie najlepiej dla nas wszystkich.
Dobry pomysł
Ktoś jeszcze ma jakieś miłe porady dla dyskryminowanej osoby ?
Podejdź do lustra, będziesz wiedział czemu masz perma.
Venski , GryZ chciał zasugerować że jesteś rudy.
A on jest czarny
Bo zaniżasz średnią serwerową długości penisa.
Moge wysłać zdj jak chcesz.
Chcesz ?
Zdjęcie brzucha i nie odciętej pępowiny? Nie chce.
Zdjęcie kutasa kutasie jak chcesz to na priv tylko se go podniecę żeby wyglądał na większego...
Chyba sam sobie odpowiadasz na pytanie za co te permy.
Za p3nisa ? Tak ?
Boże....gorzej tu niż w sejmie. Nikt nie może wytłumaczyć człowiekowi za co dostaje kare ,tylko z tekstami z neta mu wyjeżdża??!!.Posty i zachowanie niektórych ludzi jest ŻENUJĄCE.To , że Venski lubi se z innych jaja robić (tak samo jak ja xD) i zmienia frakcje, oraz ledwo umie strzelać lub latać samolotem to nie znaczy, że jest jakimś niedorozwiniętym umysłowo człowiekiem. Ludzie zastanówcie się czasami co piszecie/mówicie do innych. Bo słowa czasem wypowiedziane\napisane naprawdę bolą.
Przepraszam przepraszam ale nie zgodzę się z tobą marszałku gdyż, owszem moje latanie nie jest najlepsze ale wszystkie moje wypadki hydrą są spowodowane no yyy... A ze strzelaniem to inna sprawa gdyż gram teraz na Laptopie i mam tak mało pola dla myszki jeszcze ta jebana podkładka naprawdę... Mogę wysłać zdj i przesłać przez Imugr'a dla chętnych. A jeśli chodzi o zmienianie frakcji to zmieniam je ponieważ:
-Ludzie nie znają innych narodowości niż Niemcy,USA,Rosja czy może Francja z Anglią, dlatego zmieniam na takie który mogli by znać
- Po prostu wszyscy których chciałbym zwerbować są już w innej frakcji.
A te słowa między innymi na serwerze naprawdę bolą ;_;
RoYaL, takimi słowami społeczności i tak nie zmienisz, a Venski na serwerze dodaje u mnie wkurw, gdy spami byle czym. (99999 lennyface'ów itd...)
No masz racje szczególnie że już tego nie robię, a że jakiś tępak kurwa takie ploty nawija o mnie... Że każdy się nabrał o tymi iż jestem gejem albo że nie mam lewej nogi xD
Darujcie sobie wpierdalanie mnie w łajno bo to brednie jakiś...
Venski, płaczesz, że nazywają cię gejem i tym podobne, ale zobacz chociażby na to co piszesz na serwie często czy na swoje sygnaturki tutaj, na forum... Jakieś kręcące się kucyki, na awatarze jakiś ptak w kapeluszu i ty chcesz, by traktować cię poważnie?
Teraz coś ode mnie. Venski już wielokrotnie dostawał upomnienia, kicki, bany a jego zachowanie się nie zmieniło ( spam, głupie odzywki, robienie z siebie debila, czasem sk ). Wielu graczy może potwierdzić jak zachowuje się on na serwerze. Dodam, że robi z siebie idiotę i geja, co jest dla mnie dziwnym zachowaniem. O jego frakcję się nie przyczepie. No, może nie o wszystkie. Wracając do samego Venskiego. Rozumiem, że każdy chce zabłysnąć, ale jak na razie jest postrzegany przez innych jako debil i osoba bez mózgu. Do swoich frakcji rekrutuje głównie osoby, które dorównują mu rozumem, rzucają zjebany gaz itd. O strzelanie się nie czepiam bo to już prywatne sprawy., każdy strzela tak jak potrafi. Jaki tępak nawija o tobie ploty? Przecież gracze widzą co odkurwiasz na serwerze. Zwerbowałbyś ludzi, ale kto chciałby być w jakiejś arabskiej republice egiptu czy jakoś tak. Jeszcze mieć Venskiego za dowódce. Poza tym jakie wytłumaczenie kary. Powinien wiedzieć za co dostaje bany. "Zdjęcie kutasa kutasie jak chcesz to na priv tylko se go podniecę żeby wyglądał na większego..." Przykład tekstu Venskiego z tego wątku. Nie wiem co tu więcej pisać.
http://i.imgur.com/Q019CSi.jpg
http://i.imgur.com/gbt4Ay1.jpg
Venski płacze o to, że ludzie go obrażają, banują, kickują i mutują. Zadaje on głupie, bezsensowne pytania, które nikogo nie śmieszą. jeśli chodzi o ub, to zależy już od Młodego. Jeżeli Venski NAPRAWDĘ zmieniłby swoje zachowanie, ogarnął zjebane pytania, zaczął normalnie grać, odpisywać innym oraz przestał robić z siebie idiotę, byłbym za UB. Kończąc moją wypowiedź, każdy jest kowalem swojego losu. Zastanów się co robisz, jeżeli nie zrozumiałeś przekazu to przeczytaj to jeszcze raz i przemyśl to co robisz/robiłeś na serwerze.
Venski, płaczesz, że nazywają cię gejem i tym podobne, ale zobacz chociażby na to co piszesz na serwie często czy na swoje sygnaturki tutaj, na forum... Jakieś kręcące się kucyki, na awatarze jakiś ptak w kapeluszu i ty chcesz, by traktować cię poważnie?
Ci, którzy nazywają mnie pedałem/gejem nie rozumiem skąd to się wzięło,ale nie płacze a nawet mnie to bawi że kurwa są tacy ślepi ludzi którzy uwierzą we wszystko co napisze(lubię sobie pożartować z osoby która się wpienia na byle jaką kupę).Jeśli chodzi i to co pisze na serwerze, to proszę pokazać mi chociażby screen z ostatniego tygodnia (od unbana tzn. tego co napisał Mody, że po jakimś wybryku ble ble ble) to co ,,napisałem". A sygnaturki na forum, co to ma do rzeczy ? że ktoś lubi MLP albo nwm, chciałby rozśmieszyć sygnaturą ludzi przeglądających forum? Coś źle czy co?
Teraz coś ode mnie. Venski już wielokrotnie dostawał upomnienia, kicki, bany a jego zachowanie się nie zmieniło ( spam, głupie odzywki, robienie z siebie debila, czasem sk ). Wielu graczy może potwierdzić jak zachowuje się on na serwerze. Dodam, że robi z siebie idiotę i geja, co jest dla mnie dziwnym zachowaniem. O jego frakcję się nie przyczepie. No, może nie o wszystkie. Wracając do samego Venskiego. Rozumiem, że każdy chce zabłysnąć, ale jak na razie jest postrzegany przez innych jako debil i osoba bez mózgu. Do swoich frakcji rekrutuje głównie osoby, które dorównują mu rozumem, rzucają zjebany gaz itd. O strzelanie się nie czepiam bo to już prywatne sprawy., każdy strzela tak jak potrafi. Jaki tępak nawija o tobie ploty? Przecież gracze widzą co odkurwiasz na serwerze. Zwerbowałbyś ludzi, ale kto chciałby być w jakiejś arabskiej republice egiptu czy jakoś tak. Jeszcze mieć Venskiego za dowódce. Poza tym jakie wytłumaczenie kary. Powinien wiedzieć za co dostaje bany. "Zdjęcie kutasa kutasie jak chcesz to na priv tylko se go podniecę żeby wyglądał na większego..." Przykład tekstu Venskiego z tego wątku. Nie wiem co tu więcej pisać.
http://i.imgur.com/Q019CSi.jpg
http://i.imgur.com/gbt4Ay1.jpgVenski płacze o to, że ludzie go obrażają, banują, kickują i mutują. Zadaje on głupie, bezsensowne pytania, które nikogo nie śmieszą. jeśli chodzi o ub, to zależy już od Młodego. Jeżeli Venski NAPRAWDĘ zmieniłby swoje zachowanie, ogarnął zjebane pytania, zaczął normalnie grać, odpisywać innym oraz przestał robić z siebie idiotę, byłbym za UB. Kończąc moją wypowiedź, każdy jest kowalem swojego losu. Zastanów się co robisz, jeżeli nie zrozumiałeś przekazu to przeczytaj to jeszcze raz i przemyśl to co robisz/robiłeś na serwerze.
Właśnie sęk w tym że jakiś debil podszywa się pod ludzi (podobna sytuacja była ze snejkiem i z thepro) i pisze takie idiotyzmy.A ja starałem się poprawić ale no ^^ jakiś ziomek mi w tym przeszkodził.Po 2, owszem czasami odbije mi coś do głowy i rozbiję się samolotem o ludzi albo zrobie SK, to się nazywa rakostwo- przyznam się. Jeśli chodzi o frakcje to werbuje osoby których nie ma w innych frakcjach dlatego zostają tylko takie osoby jak ja tzn. wyśmiane poniżane i ,,debilne'' tylko dlatego że jakaś elita tak powiedziała i wy jako gracze w to wierzycie. Tak samo zemną, jakiś chłopczyk powiedział że mam downa bo coś mu zrobiłem i np. Ray z GryZem w to uwierzyli i przekazali to swoim przyjaciołom. A czy już na tym forum/serwerze nie wicie co to znaczy satyra,sarkazm,ironia i pytania retoryczne ? Bo chyba właśnie nie, a ten Venski używa najczęściej takich wyrażeń podczas grania.
A jeśli kurde chodzi o to że spamie i komuś to przeszkadza TO NIECH WSTAWI NA FORUM SS Z OSTATNIEGO TYGODNIA W KTÓRYM SPAMIŁEM. Z tygodnia którego przyrzekłem iż poprawie się. Nieco podejrzane bo mam wielu wrogów i nie 1 chciałby abym dostał perma.
P.S Trochę zajęło mi pisanie posta w którym musiałem odp. na 2 kom. I że zepsuł mi się klawisz W i nie reaguje on tak jak w normalnych klawiaturach i utrudnia to pisanie. No i że trochę ciężko się czyta moje seplenienie,ale chciałem odpowiedzieć po każdym zdaniu przez cytowanie bo trudno zapamiętać bzdury o których piszą niektóre osoby lol.
Mamy uwierzyć w te brednie ? Już zapomniałeś jak odwalałeś z swoim synem ?
To był KaryeZ a nie synuś, na MW był inny koleś jako mój synek
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.09 MB (Maksimum: 1.41 MB) ]