Polski Serwer Battlefield

Polski Serwer Battlefield - zapraszamy! IP serwera: 80.72.47.178:20184

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-05-21 21:06:50

Kane
Użytkownik
Liczba postów: 3
Nowe pole: I tak zrobię Ci Tombstone'a
Windows 7Opera 37.0.2178.43

Podanie o TF141 ( tak wiem, że pomysł nieoryginalny )

Nick w grze: Kane.
Staż w MTA: 3 lata.
Nazwa danej frakcji: (Pełna, wraz z przetłumaczeniem.): Task Force 141- Oddział Specjalny 141.
Opis danej frakcji: (10 zdań.): TF141 występuje w znanej nam dobrze grze Call of Duty Modern Warfare 2 oraz 3. Dowódcą oddziału jest Kapitan John "Soap" MacTavish. Jego przełożonym jest jednak Generał Sheperd. Do zadań TF141 należy przede wszystkim ( w CoD MW ) zlokalizowanie oraz zabicie głównego wroga: Makarova. W pewnej akcji dokonujemy "napadu" na Gułag, w którym szukanym więźniem okazuje się być Kapitan Price- były dowóda Soap'a w jednostce SAS. Gdy ludzie MacTavisha uciekają z przechwyconymi danymi z komputera Makarova w jednej z jego rezydencji, zostają zabici przez Sheperda. Ten okazuje się zdrajcą. Wtedy to, Soap i Price za wszelką cenę chcą zabić Sheperda. Gdy jednak dochodzi walki między nimi a Sheperdem, Soap zostaje ranny. Przetransportowany do szpitala w Indiach przez Price'a i Nikolai'a, po długim czasie wraca do służby w TF141. Jednak, gdy dochodzi do akcji w Pradze, gdzie prawie zabili Makarova, w wieży kościelnej wybuchła bomba, a Soap i Yuri- przyjaciel Nikolai'a- wypadają z wieży i spadają na ziemię. Soap w tej samej akcji umiera, a Price stracił zaufanie do Yuri'ego, gdyż ten znał bardzo dobrze Makarov'a. Do ostatecznej akcji, w której udział wzięli Price i Yuri, dochodzi w hotelu, gdzie przebywał Makarov. Price'owi udaje się zabić Makarov'a, lecz Yuri umarł.
Czy będziesz regularnie odwiedzał forum oraz serwer?: Tak, mam włączone forum cały czas w przeglądarce.
Kontakt z H@ serwera: Skype, steam.
Ewentualne podmianki: Myślę, że aktualne zasoby serwera nam starczą. Jakby jednak nie było tego, czego oczekują, podam je Mlodemu.

Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego podania.

#2 2016-05-21 22:11:26

nie ja
H@ serwera.
Liczba postów: 186
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.112

Odp: Podanie o TF141 ( tak wiem, że pomysł nieoryginalny )

Akceptuję.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
abstynenci - farma - tojestproste - dragonmta - eroticana

[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 597.8 kB (Maksimum: 676.25 kB) ]