Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze: SzczurekPL
Staż w MTA:
Nazwa danej frakcji: (Pełna, wraz z przetłumaczeniem.)USA, United States Army
Opis danej frakcji: (10 zdań.) Armia nocnych operacji specjalnych.Rekrutujemy ludzi w miarę ogar i dobrych w strzelaniu z m4 itd.Codzienne misje za które ma się awanse. 1 w tygodniu rywalizację między żołnierzami o awanse o 1 stopień wyżej. Misje polegają na akcji w lesie.W ostateczności także są wojny między innymi armiami. Ludzie w armii są ogar. Rekrutacja On do 8 graczy. Zapraszamy do naszej Armii!
Miła atmosfera itd, zapraszam generał szczurekpl
Czy będziesz regularnie odwiedzał forum oraz serwer?:
Kontakt z H@ serwera:
Ewentualne podmianki:
Taka frakcja już była, albo nadal jest kek.
NIE
Na nie. Widziałem dużo słabych podania, a te jest w czołówce.
Nein motherfucker
To nie jest ten rak co napisał podanie o Delte i SAS?
1. Przeglądarki i systemy są takie same.
2. Ten sam styl pisania.
3. Po wypowiedzeniu Młodego pod podaniem o Delte poczuł że zrobił z siebie debila i stworzył nowe konto.
A co do podania to jestem na nie.
To nie jest ten rak co napisał podanie o Delte i SAS?
1. Przeglądarki i systemy są takie same.
2. Ten sam styl pisania.
3. Po wypowiedzeniu Młodego pod podaniem o Delte poczuł że zrobił z siebie debila i stworzył nowe konto.Też tak myślałem ale zobaczyłem po IP i nie zgadza się:
Można sobie porównać.A co do podania to jestem na nie.
Podanie jest niedokończone, a to co jest w nim zawarte jest na poziomie dna i mułu.
Jestem na nie.
Nie akceptuję. Jeśli chodzi o podania na amerykańskie jednostki (Stanów Zjednoczonych) to podania muszą być bardzo zajebiste i długie, z powodu takiego, iż wystąpiły one dużo razy.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 837.59 kB (Maksimum: 1 MB) ]