Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ostatnio zauważyłem, iż.. wszystko co robię w MTA jest bezcenne, a więc... zapewne wezmę długą przerwę, może miesiąc, tydzień, nie wiem.
Wiadome jest to, że.. znowu nie mam swojej drogi na MTA, tak samo było na starym MW, PSM i nowym MW. MTA moim zdaniem staje się powoli rakowskim społeczeństwem, nie chcę was tu urazić, ale... mówię prawdę. Gdyby faktycznie Ptryg nie robił nowego MW, a stare PSM by zostało, to bym się ucieszył. Początki PSM były jedne z tych lepszych, bo Ptryg miał szansę po starym MW Murawusa się poszkolić, i tak było.
Każdy, kto grał na PSM teraz wspomina stare czasy, ale kto wie, może z Ptrygiem coś obgadam i takie PSM czy tam MW wróci? Nie wiem, nie bądźcie pewni, że tak zrobię, nawet nie wiem czy go o coś zapytam jak wróci. Ale jednym słowem - MTA moim zdaniem się wyczerpuje.
PSBF wróciło z powodu... no każdy wie z jakiego, nie chcę mi się do 17 czerwca coś robić.
Pozdrawiam osoby, które.. towarzyszyły mi w ciężkich chwilach, które faktycznie zaangażowali się w historię polskich serwerów o tematyce wojennej.
Pozdrawiam gorąco:
-Snake > Człowiek, który odegrał dosyć dużą role w całym społeczeństwie militarnym na MTA, moim zdaniem, człowiek legenda. Lubię go, szanuję.
-Ray > Ray, to on miał chęci do robienia bazy na ten niewypał Amerykańskiego-Ruskiego Konfliktu, on się zgłosił i chciał mi pomóc, bardzo pomocny człowiek.
-GryZ > Tak, ten pan na mojej ciepłej liście pozdrowionych. To dzięki niemu mój serwer jest w miare rozrywkowy i jest trochę starego, dobrego raka.
-Ptryg > Pan Patryk, jest on bardzo miły, ze względu na to, że broni swoich, szanuje wszystkich (większość) i tworzy jedne z lepszych serwerów o tematyce wojennej. Ptryg, dzięki bardzo za wszystko.
-Raptor > Hah, Raptor odegrał też jakąś role w społeczeństwie MTA, bynajmniej dla mnie jest on wzorcem dla nowych graczy MTA. Raptor, śmiało przekazuj swoją wiedzę nt. MTA nowym graczom, bo Ashley nauczyłeś strzelać ze snajperki, serio.
-KoKoS > Mieliśmy trochę wrogie nastawienie do siebie niedawno, ale wróciła przyjaźń, najlepszy towarzysz do stawiania pudeł.
-Robak > To dzieki niemu powstał mój serwer, jednak... teraz chyba ma inne nastawienie co do mnie.
Troszkę mniejsze pozdrowienia bez opisu. (Osoby, z którymi nie miałem za dużo do czynienia.)
-Grensho
-Tadeusz
-Kris
-Stalkeros
-SaPPeR
-S4w4rz
-Pr0fesor
I czarna lista, czyli osoby, które były fajne, ale się spierdoliły.
-Marlov > Nie wiem co w niego wstąpiło, mam go aktualnie gdzieś.
-Szolp > O kim kurwa ja mówię? Człowiek, który nienawidzi mnie do teraz przez to, że zniszczyłem mu frakcje na MW.
-Goldmann > Jedyna fajna chwila z nim to jak miałem Kaprala w jego AI na MW. Dostałem sierżanta - odszedłem, zrobiłem USMC (jedna z lepszych frakcji na serwerze wynikająca z tego, że była tam sama elita) i nazwał mnie chwastem, bo w 2 dni zrobiłem top frakcje. (W top 10 napewno by się zmieściła)
Y no , pa pa , będziemy tęsknić.
Nie spodziewałem siebie na tej liście, aczkolwiek mogłeś mnie ująć w mniej rakowym świetle, nie tylko ja podtrzymuje stare rakowisko.
Trzymaj się.
Lol komentarz Marlowa usunięty
Ciekawe czemu...
Żegnam i pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Onbaa (2016-06-06 21:56:49)
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 722.56 kB (Maksimum: 857.45 kB) ]