Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Twój pseudonim: Robak
Pseudonim oskarżyciela: Midren
Dowody, świadkowie: Worek, nie wiem kto jeszcze.
Powody: Ogólnie odwala. W kinie zmieniał filmiki, kręcił się wszędzie. Poza tym, obraził rodziców Worka. Nie mam dowodów, ale mi napisał (bo zapytałem).
Nie zaprzeczę i nie wyzywałem jego rodziców tylko go masywnie cisnąłem, a za to dostałem bana na 12 h od Branda.
http://wrzucaj.net/image/oD2DO
Nie była to bezpośrednio obraza rodzica, jednak cisk po rodzinie jak najbardziej. Domagam się sprawiedliwości i ukarania tej oto osoby banem permanentnym.
MNIE KURWA URAZIŁEŚ, CO WIDAĆ NA TYM SCREENIE. NIE BĘDĘ CI KURWO MÓWIĆ CO SIĘ DZIEJE U MNIE W RODZINIE.
http://wrzucaj.net/image/oD2DO
@Edit: Również wnoszę o perm bana. A to co widać na /me to po prostu dostałem rage'a, czasami tak mam.
@Edit2; Dodam również, że gm z 20k linijek został usunięty.
Ostatnio edytowany przez WoreK (2016-03-31 20:07:28)
I nie żeby coś, ale to ewidentnie podpada pod punkt 3. w regulaminie
"3. Zakazane jest wyzywanie rodziców. "
Czyli jakbym np. napisał takie coś: "100 sposób jak wyruchać waszych ojców" to też bym dostał perma...? Bezsens. Nie bądźcie chociaż takimi chamami jak większość była na MW... Doszukiwali się "obrazy rodzica" w zwykłej obrazie by sprowadzić na kogoś perma. Równie dobrze ktoś mógłby napisać "Kurwa twoja mać" i co? Napisalibyście skargę? W końcu mać oznaczała kiedyś matkę. x) Jak dla mnie ban na 12h był najsłuszniejszy. Co więcej, na screenie widać tekst Worka obrażający Midrena jak i Logan. Logan nie był świadkiem tego zdarzenia więc po cóż zamieściłeś tekst akurat o nim...? Tak jak pisałem, czyste chamstwo.
Ostatnio edytowany przez Snake (2016-03-31 20:12:22)
Już bez przesady. Jakim trzeba być słabym psychicznie aby takie teksty kogoś niszczyły. Obaj się wyzywaliście przemoc rodzi przemoc to tyle. Midren dostał karę i tyle. Jak na mnie sprawa rozwiązana ale nie ja tutaj rządze.
@Edit2; Dodam również, że gm z 20k linijek został usunięty.
I co to ma do rzeczy? Bo to wygląda jak zwykły szantaż typu "nie zbanujecie go to nie otrzymacie pomocy". Obaj się wyzywaliście, obaj powinniście ponieść równą karę. Co więcej:
9. Za złamanie tego regulaminu grozi wyznaczona przez administrację online kara.
Więc skoro to Młody NAŁOŻYŁ karę w postaci bana na 12 godzin to po co w ogóle ta skarga...?
Dobra, może nie wnoszę o perm bana, Wonsz, napisałem - Wkurwiłem się po prostu i tyle
@Edit: Jak ktoś napiszę Kurwa twoja mać, mam całkowicie wyjebane.
Ostatnio edytowany przez WoreK (2016-03-31 20:21:09)
No i sprawa rozwiązana. Powinniście się jeszcze pogodzić dla dobra obu stron, by więcej takich sytuacji nie było.
Oo kurwa o to, to nie. Nigdy z rakiem.
No dobra, do niczego Cię nie zmuszam. Ale na przyszłość, nie zamieszczajcie takich bezsensownych skarg skoro osoba oskarżona została już ukarana.
WoreK napisał/a:@Edit2; Dodam również, że gm z 20k linijek został usunięty.
I co to ma do rzeczy? Bo to wygląda jak zwykły szantaż typu "nie zbanujecie go to nie otrzymacie pomocy". Obaj się wyzywaliście, obaj powinniście ponieść równą karę.
Co ty pierdolisz? Jaki szantaż? Informuję, że z tej presji jaką na mnie nacisnął z tą patologią dostałem kurwicy i wyjebałem gm'a który miał być na Twoje urodziny ;-;
O kurwa, jaki zły człowiek. Chyba będziemy płakać z tego powodu.
Fajnie by było, gdybym od razu wiedział, że został już ukarany.
O ja pierdolę. Z tego co wywnioskowałem przez ten wątek to to, iż wzbudziliście miedzy sobą kłótnię, która w przyszłości doprowadzi do złego. Popieram słowa Snake'a, ponieważ okazały się szczere, a Midren został ukarany. Zamykam.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 976.13 kB (Maksimum: 1.21 MB) ]