Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze: Pr0fesor
Staż w MTA: Około 5 lat.
Staż na serwerze: Od pierwszego dnia.
Znajomość panelu admina: Potrafię robić wszytko poza przydzielaniem ACL i operowaniem skryptami (do których mod i tak nie ma dostępu). Więc, reasumując - potrafię wszystko co mod powinien potrafić.
Kontakt z adminem: Masz mnie na Steam.
Coś o sobie (10 zdań): Jestem Krystian, mam 17 lat, pochodzę i mieszkam w Nowym Sączu na Małopolsce. Niekarany, nienotowany. Jestem dosyć zwyczajnym kolesiem z kilkoma znajomymi i ze sporym poczuciem humoru i dystansem do siebie. Jestem ateistą. Interesuję się historią, głównie II WŚ, militariami, grami komputerowymi, językiem angielskim oraz rosyjskim jak i kulturą tych dwóch krajów. No i dziewczynami, oczywiście. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Regularnie trenuję na siłowni, wyciskam na klatę 50 kilogramów nie licząc ciężaru sztangi (nie jest to mega-wyczyn ale zawsze coś), ważę 76 kilogramów oraz mam 35 centymetrów w łapie. W przyszłości mam zamiar studiować filologię angielską oraz rusycystykę i zostać tłumaczem. Jeśli zaś chodzi o moją przygodę z MTA to zacząłem grę na znanym polskim serwerze DM + Freeroam, którego nazwy nie podam bo reklama ale i tak każdy wie jaki to serwer. Byłem kilkakrotnie modem, super modem oraz adminem, raz krócej raz dłużej. Zazwyczaj mam dobry kontakt z graczami i nie wywyższam się ze względu na rangę. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i na danie mi szansy.
A co ja się będę pierdolił...
O SK już nie wspomnę.
Ostatnio edytowany przez Ray (2016-04-03 10:12:36)
Na nie, żeby nie powtórzyła się nasza historia z MW, kiedy to straciłeś moda.
Oczywiście że na tak, ogarnia a mnie też tak wkurwiają i dobrze Prof że nie dałeś się sprowokować.
Robak serio, wypominasz jeden incydent który miał miejsce rok temu? Co do zdjęć Raya - no sorry, ale szlag jasny mnie trafia jak widzę takich <peep> używających /sp podczas walki jak Charwood. Poza tym, Ray, na twoich screenach wyraźnie widać, że nie tylko ja wyzywam ale i również jestem wyzywany, ale mute'a dostałem jedynie ja. Jak to wyjaśnisz?
Tylko zauważ jakie obrazy leciały do Ciebie, a jakie Ty kierowałeś do innych.
Ja tam nie widzę żadnych obelg nwm czemu ;_;
Jak dla mnie to te screeny to dobre materiały na skargę... I to nie tylko na Pr0fa. Pomimo iż nie widać na screenach by inne osoby wyzywały (oprócz Golda i Pr0fa) to widać, że np. taki Ciastek czy Dima prowokowali Pr0fesora oraz kontynuowali gównoburzę... Logan, jak dla mnie postąpiłeś niedobrze, być może i leciały mniej obraźliwe teksty ale sam fakt, że wywiązała się gównoburza, z którą nic nie zrobiłeś mówi sam za siebie.
No wiesz.. jakby może reszta administracji też wchodziła na serwer to oni by to ogarneli. Poza tym kto tu prowokował? Sam przyczepił się do nas i zaczął atakować a potem był płacz o huntery. Regulamin jest tak napisany, że nie ma w nim również nic o prowokacji.
Niezłe off topic robi mu się pod podaniem.
Ostatnio edytowany przez Ray (2016-04-03 16:17:47)
Jeśli Robak albo Ciastek wylecą z testowego, wejdziesz na ich miejsce. Póki co mają testowego.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 839.5 kB (Maksimum: 1.02 MB) ]