Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze: Ciastek44.
Staż w MTA: Około 5 lat.
Staż na serwerze: Od początku.
Znajomość panelu admina: Wiem wszystko, co związane jest ze stanowiskiem moderatora.
Kontakt z adminem: Steam.
Coś o sobie (10 zdań): Mam na imię Marcin. Mam 16 lat i mieszkam w Gdańsku. Chodzę do Technikum Gastronomicznego. W przyszłości chcę pójść na AWF, a potem zostać żołnierzem zawodowym. Interesuję się sportem, militariami, samochodami i oczywiście dziewczynami . Jestem zazwyczaj miłym, spokojnym, przyjaźnie nastawionym i pomocnym człowiekiem (Lecz jeśli ktoś całkowicie nie ogarnia to dopada mnie lekka frustracja). Na serwerze mogę przebywać przynajmniej 3 godziny dziennie (nołlajf). Pierwszą przyjemność z takim serwerem miałem na Militarii, a potem na Modern Warfare. Wygląda mi to na powstanie nowej potęgi wsród serwerów tego typu .
No pewex że na TAK
Przyjęty na rangę Moderatora. Daję mu wcześniej moda, bo potrzebuję takiej osoby, a Ciastek jest często aktywny.
Dobra skoro jesteś modem to dobrze by było mieć kontakt na wszelki wypadek. Podam ci mój Steam na PW.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 666.33 kB (Maksimum: 768.23 kB) ]