Nie jesteś zalogowany na forum.
No, skoro nikt nie gra na serwerze (sam bym wchodził, ale samemu nic nie będę robić, a nikogo nie ma. Poza tym, muszę zaktualizować sterowniki, gdyż tak sobie laptop zaktualizował mi Windowsa do najnowszej 10)
Ale mniejsza. Jak już mówiłem, skoro nikt nie gra na serwerze (może nie ma czasu), to na zrobienie sobie karabinku w Pimp My Gun zejdzie mniej czasu niż na samą grę. Zachęcam do udostępniania prac pod tym postem. Może to być zestaw modyfikacji do broni, konwersja np. M4, czy też zupełnie od podstaw budowany karabin. O wersjach mówię wszystkich (starej, i tej nowej). Niedługo także coś wrzucę. To tyle, zachęcam do wysyłania. xd
Robiony od podstaw.
http://imgur.com/MR4RLlJ
AK74KM - Awtomat Kałasznikowa objekt 74-wo goda Kratkoj Modernizowanyj - rosyjski karabin szturmowy, oparty o konstrukcję AK74, z którego zaczerpnął mechanizm spustowy, kolbę oraz mechanizmy wewnętrzne. Karabin jest jednak znacznie krótszy od pierwowzoru, choć nie tak krótki jak AKS74U, który uznany został za zbyt wadliwy i nieergonomiczny do dalszego rozwoju. Nowy karabin przeznaczony jest głównie dla wojsk powietrzno-desantowych, lecz znalazł również swoje miejsce w niektórych jednostkach FSB oraz OMONu.
Karabin Przeciwpancerny. Zawiera 5 naboi 12.7 mm. Wykorzystuje się go do eliminowania załogi pojazdów lekko opancerzonych oraz za pomocą amunicji wybuchających w kontakcie z powierzchnią sprzęt wroga. Efektywny zasię to 3500 metrów ale pocisk jest zdolny dotrzeć nawet do 7000 metrów. Mimo swoich rozmiarów jest zrobiony z lekkiego i zdolnego wytrzymać 200 wystrzałów metalu zanim straci swoją efektywność.
AK-WTF to szturmowy karabin państwa islamskiego do poskramiania owiec, które nie chcą być ruchane a jak są to mają okres.
Znalazłem swój stary projekt na komputerze, którego zapomniałem opublikować na fejsie, ale kij.
Oto moja praca z wieków 11-12 lat. xD
Nie wiem jak to nazwać, ale wiem, że włożyłem w to ponad miesiąc roboty, bo byłem napalony w PMG. xD
To w takiej sytuacji, ja zrobiłem to x)
http://forum.nationstates.net/viewtopic … 9&t=230802
#pozdromłody
Karkan-20 postrach każdego policjanta ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnio edytowany przez Grensho (2016-04-14 17:15:57)
SCAR-D z lufą od M89B jest na tyle dobry, że zgniecie wszystkich przeciwników na swojej drodze.
@UP. A to z którego forum, Młody? x)
To sam zrobiłem, zobacz sobie ,,szukaj obrazu w google''. Nie znajdziesz tego, bo to moje.
Ale dobra, podpisze się w PMG, jako Brand nabojami. xd
Tutaj podpis: http://imgur.com/yPDRSov
Akurat nie wyłączałem strony z PMG. x)
2 duże naboje - B
kwadrat - R
trójkąt - A
Front Flip Up - to przed literą A - N
Celownik od M4 - D
Całość tworzy BRAND. Dziękuje dowidzenia.
,,Super power" głównym atutem karabinku jest magazynek aż 970ml,ze zmianą trybu broni z typow3go M4 na shotgun'a.
Stosowany jest w wojnach podwórkowych stosowany przez profesjonalnych żołnierzy z blokowisk i nie tylko...
Niedawno karabin pojawił się w Slumsach a także w Afryce(północnej).
• Producentem karabinu są Chiny ale po części Japonia.
Geniusz. xDD
M511V nudy bolą w głowę. Spróbujcie policzyć części z których owa broń się składa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
1... 2... 3.... 696