Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Otóż, ostatnio zauważyłem małą aktywność na moim serwerze, chciał bym abyście wypełnili ankietę poniżej.
Nick w grze:
Powód małej aktywności na serwerze:
Propozycja na serwer:
1. Marlov
2. Do weekendu gdzieś nie miałem zbytnio czasu by grać. Gdy już go mam chodzę zmęczony całymi dniami i głównie śpie. Nie wiem jak dalej będzie ale może będzie mi lepiej.
3. Proponuję system zrzutki. Dacie mi hajs na energetyk ( ͡° ͜ʖ ͡° ).
Nick w grze:Yuri
Powód małej aktywności na serwerze:Lel jestem mało aktywny z powodu albo się uczę całymi dniami i potem nikogo nie ma albo w ogóle nie ma nikogo na serwerze to lekko wkurza zobaczcie ilu było w pierwszy dzień serwera chyba z 17 osób...
Propozycja na serwer:Nie wiem może znajdzie się ktoś kto wypromuje serwer albo ktoś zrobi reklamę i wykupi Chińczyków xd
Nick w grze: Pr0fesor
Powód małej aktywności na serwerze: Przez ostatnie 2 dni sporo nauki ale ogólnie to, że nieważne o której godzinie nie wejdę na MTA to zawsze jest albo pusto albo siedzą 2 osoby, najczęściej nikt z tego forum.
Propozycja na serwer: Reklama na jakimś forum, może nawet zagranicznym (Brand, jeśli chcesz zagraniczników to mi daj znać, to postaram się coś wymyślić), a ponadto zmówienie się, że na przykład w piątek o godzinie 17 na serwer ma wejść jak najwięcej osób. Powód? Nowi gracze nie przyjdą na pusty serwer.
Dziś było około 10 osób więc no ten... no... wiecie xD
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 700.13 kB (Maksimum: 826.39 kB) ]